• harun@yoldayardim.com
  • 08503038410

HABER DETAYI

29 Ocak 2021 09:31

Pozantı Oto Kurtarma Çekici Yol Yardım Kurtarıcı

Pozantı Oto Kurtarma Çekici Yol Yardım Kurtarıcı

Pozantı Türkmenler Oto Kurtarma ve Vinç Olarak 30 Yıllık Tecrübemizle Merkezi Konumlu Operasyon Noktalarımızla Siz Değerli Müşterilerimize 7/24 Hizmet Vermekteyiz. Pozantı, Akçatekir, Tarsus, Ulukışla, Çamalan, Çamlıyayla Ve Konya Ereğli İstikametlerinde Aracınızın Bozulması Arıza Yapması Kazaya Karışması Veya Herhangi bir Şekilde Hareketsiz Kalması Durumunda Bizi Arayabilir En Kısa Zamanda Size Ulaşmamızı Sağlayabilirsiniz.

Yolda Kalmanın Ne Denli Zor Bir Durum Olduğu Bilinciyle Sosyal Sorumluluk Projesi Olarak Baktığımız İşimizde Hizmetimizi Her Geçen Gün Daha Da Güçlendiriyoruz.
Yol Yardımı Konusunda Pozantı’nın En Kaliteli Hizmetini Aracınızı İstediğiniz Şehir’e Güvenle Ulaştırıyoruz. Pozantı Oto Kurtarma Hizmetimiz ile Aracınızın Vinç Aracılığı İle Kurtarılmasını Çekiciye Yüklenmesini Sağlıyoruz. Pozantı Oto Çekici Hizmetimiz İle De Kurtarılan Aracınızın Veya Yol Kenarında Hareketsiz Kalan Aracınızın Çekiciye Yüklenip En Yakın Servis Veya Götürülmesini İstediğiniz Yere Ulaşmasını Sağlıyoruz.

Pozantı’da Kurtarıcı Hizmetlerimize Ulaşmanız Oldukça Kolay Bizi Arayabilir Konum Gönderebilir Veya Şirketimizi Ziyaret Edebilirsiniz.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.